Programul „Micul Apostol” în parohia Măgureni-Sănduliţa

În perioada, 29 iunie 2014 – 30 august 2014, în parohia Măgureni-Sănduliţa, a fost demarat programul “Micul Apostol”, la care au participat 20 de copii.

Programul a constat în susţinerea de cateheze în Biserica parohială, participarea la Sfintele slujbe din cadrul cultului divin a copiilor, ajutorarea a 25 de enoriaşi văduvi, în vârstă şi în suferinţă, la treburile uşoare din gospodăriile acestora. Tot cu ajutorul lor au fost strânse donaţiile pentru colecta persoanelor sinistrate, desfăşurată în perioada postului Adormirii Maicii Domnului

De asemenea, tot în cadrul acestui program, a fost săvârşită şi Taina Sfântului Maslu de obşte pentru cei care sunt în suferinţe trupeşti şi sufleteşti.

La finalul acestui program, în data de 30 august 2014, au fost premiaţi prin acordarea de, diplome de merit şi de participare copiilor participanţi, şi premii constând în iconiţe din partea Bisericii şi rechizite şcolare necesare anului şcolar care va începe din partea unor sponsori.

Astfel, pentru prima oară demarat programul, „Micul Apostol”, în parohia Măgureni-Sănduliţa, rezultatele au fost foarte bune, copiii fiind foarte activi şi receptivi la temele dezbătute în cadrul catehezelor, fiind atenţi la Sfintele slujbe, fiind şi devenind adevăraţi mici apostoli ai propovăduiri Cuvântului Vieţii.

A consemnat PC preot Miroş Gheorghe
Se încarcă
0%
Se încarcă
se încarcă...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...